AGENDA

2 Mei Betuwe Driveđźš—

Start locatie:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info. De start van de Betuwe Drive is in de omgeving van Gorinchem. Voor aanvang van de rally ontvang u een goodiebag met wat eten en drinken voor onderweg. Deze drive kost slechts 15 euro per persoon en bijrijder 10 euro.

Programma:
Voor aanvang van de rally ontvangt u een goodiebag met wat eten en drinken voor onderweg. De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 150km rijden. Bij onze Betuwe drive zal de starttijd rond 12:30 zijn. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt.

Maximaal 50 auto's. Vol = Vol.

 

23 Mei Pinkster Driveđźš—

Start locatie:
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info. Voor aanvang van de rally ontvang u een goodiebag met wat eten en drinken voor onderweg. Deze drive kost slechts 15 euro per persoon en bijrijder 10 euro.

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 150km rijden. Bij onze Pinksteren drive zal de starttijd rond 12:30 zijn in de omgeving van Veen en zal richting de Utrechtse heuvelrug gaan. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Voor aanvang van de rally ontvangt u een goodiebag met wat eten en drinken voor onderweg

Maximaal 50 auto's. Vol = Vol.

 

INSCHRIJVEN

Hieronder kunt u zich inschrijven bij één van onze rally's.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je op je telefoonnummer een betaalverzoek.